به گزارش مشرق، گزیده ای از گفت و گوی باهنر با هفته نامه مثلث در ادامه می آید:
* من میخواهم بگویم که از یک جمعیت 70 میلیونی بعد از انتخابات 13 میلیون یک طرف بودند و 25 میلیون طرف دیگر، مقام معظم رهبری یک خط کلی را همان هفته اول تعیین کردند و فرمودند 40 میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند.
اینها برای نظام بوده و انتخابات هم بسیار باشکوه بوده است. اما این آقایان از همان روز اول در مورد آن 13 میلیون مسئله داشتند.
البته کار به اینجا هم ختم نشد و آنها سرسختانه میگفتند باید بررسی کنیم و ببنیم کسانی خالص نبودند. اما وقتی این افراد در مجلس کاندیدا میشوند فقط 12 رأی میآورند.
دقت کنید؛ اینها حرفهای شفاف من است. آنها میتوانند بگویند راه کسانی که با ما نیستند از ما جداست و تمام این افراد آمریکایی هستند.
من حرفم این است که اتفاقاً در این فضای سنگین فتنه، اگر مجلس اینگونه عمل نمیکرد و اگر این مدیریت اعمال نمیشد؛ یک عده طرفدار فتنه و نیمی دیگر مخالف آن، در آن صورت در مجلس هر روز یکی میخواست قندان به سمت دیگری پرت کند و یکی هم استفعا بدهد.
شما میدانید در صورت بروز چنین اتفاقاتی چه بر سر مملکت میآمد؟ من باورم این است که اگر کار دست این آقایان بود، اینگونه رفتار میکردند.
* ما اصلاً دنبال حذف آدمها نیستیم. آنچه این آقایان در سال گذشته در رسانهها علیه من، دکتر لاریجانی و دیگران گفتند، یک دهم آن را هم ما جواب ندادیم. مگر ما حرف نداریم؟
مگر ما استدلال نداریم؟ مگر ما تاریخ را یادمان نیست؟ اصلاً مگر ما گذشته آقایان را نمیدانیم؟ ما همه این مسائل را به خوبی میدانیم. اما برای اینکه بدانید ما میخواهیم آنها را حذف کنیم یا نه، کافی است یک کار رسانهای ساده انجام دهید و ببینید آنها چند خبر علیه ما تولید کردهاند و ما چند کلمه خبر علیه آنها تولید کردهایم.
با این وجود، ما هنوز هم معتقد به حذف آنها نیستیم. ما میگوییم که تفکرات مختلفی وجود دارد و نباید دنبال فضای یک صدایی باشیم؛ یعنی اساساً جامعه و محیط سیاسی باید به همین شکل باشد.
* این افراد باید تفکر جمعی را بپذیرند؛ بیایند حرفشان را بزنند و ما هم حرفمان را می زنیم. بعد از آن رأیگیری میکنیم و آن وقت معلوم میشود که چه تفکری بیشتر رأی میآورد. آن زمان همه باید به سمت آن تفکر حرکت کنیم.
حالا اگر کسی در این میان بیاید و بگوید من رئیس مجلس با پشتوانه 200 رأی را قبول ندارم، او میتواند حرفش را بزند اما مسلماً این حرف نفوذ حقوقی ندارد. واقعیت این است که ما با 12 رأی نمیتوانیم رئیس مجلس تعیین کنیم. انتخاب رئیس مجلس حداقل 160 رأی میخواهد. اینها مسائل بسیار روشن و شفافی است.
* من بارها اعلام کردهام ما در این کشور دو نفر را جزو سران فتنه میدانیم. اما بعضیها فقط کمک کار فتنهگران بودند. ما حاضر نیستیم عنوان سران فتنه را به هر کسی که با او مشکل داریم تسری دهیم. این اصلاً قابل پذیرش نیست.
* من آقای هاشمی را جزو هیأت امنای انقلاب می دانم. آقای هاشمی در زمان دفاع مقدس جانشین فرمانده کل قوا بود.با این وجود من هیچوقت حاضر نیستم بگویم آقای هاشمی جزو سران فتنه است.
ایشان هیچگاه علیه نظام نبوده و جزو سران فتنه نیست. ایشان هیچگاه علیه نظام و انقلاب هیچکاری نکرده و نخواهد کرد اما این را هم میگویم که یک جاهایی به صورت جدی و آنگونه که از آقای هاشمی انتظار وجود داشته وارد میدان نشده است.
محمدرضا باهنر از عملکرد و موضع گیری های جریانی در مجلس که فقط 12 رای دارند انتقاد کرد.